«Αυτός είναι το αφεντικό, δε με επηρεάζει η απώλεια του περιβραχιόνιου»

Ο Paul Pogba δήλωσε πως η σχέση του με τον Jose Mourinho είναι φυσιολογική και πως τον υπακούει εφόσον αυτός είναι το αφεντικό.

  Ο Γάλλος επιμένει ότι είναι ευτυχισμένος στη Manchester United καθώς αυτός και ο Jose Mourinho υπερασπίζονται τη “τυπική” σχέση παίκτη-προπονητή που έχουν. Πριν από ένα μήνα είχαν μια «παγωμένη ανταλλαγή» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ χθες η κάμερα απαθανάτισε το δίδυμο σε ένα πιο ζεστό κλίμα στο Carrington.

  «Θα το κατατάξω ως μια καλή σχέση μεταξύ του προπονητή και του παίκτη», δήλωσε ο Mourinho, ενώ ο Pogba πρόσθεσε ότι η σχέση τους είναι «ίδια όπως και με τους υπόλοιπους».

  Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, ο Pogba είπε ότι του είπαν ότι «δεν του επιτρέπεται να μιλήσει» αφού επικρίνει τις τακτικές του Mourinho.

  Μιλώντας την Τρίτη, είπε: «Είμαι μόνο ο παίκτης, κάνω αυτό που μου λέει να κάνω γιατί είναι το αφεντικό, είναι ο προπονητής, ακούω και αυτό είναι, μου αρέσει, ακούω και το κάνω με χαρά».

  Ο Pogba επιμένει ότι η απόφαση του προπονητή του να τον αφαιρέσει από τον δεύτερο αρχηγό της Manchester United «δεν τον επηρέασε».

  «Παίζω ακόμα και είμαι χαρούμενος που παίζω», είπε. «Ο προπονητής είναι αυτός που επιλέγει ποιος θα είναι αρχηγός. Αν παίρνει το περιβραχιόνιο δεν αλλάζει τίποτα για μένα, θέλω μόνο να παίξω, να αποδίδω, αυτή είναι η δουλειά μου και να δώσω το καλύτερό μου για όλους, για τους οπαδούς του συλλόγου, αυτό είναι. Δεν με επηρέασε. Τίποτα δεν άλλαξε πραγματικά».

  Ο Pogba, μιλώντας από το Juventus Stadium όπου κέρδισε τέσσερις τίτλους της Serie A προτού επιστρέψει στους «Κόκκινους Διαβόλους» , επέμεινε ότι είναι ικανοποιημένος με την απόφαση να επιστρέψει στο Old Trafford.

  «Η επιλογή να επιστρέψω στη Manchester United ήταν η επιλογή μου», πρόσθεσε. «Η Juventus έπαιζε στο Champions League και η Manchester έπαιζε στο Europa League. Ήξερα πρώτα απ ‘όλα ότι δεν θα έπαιζα στο Champions League και ήμουν πολύ χαρούμενος. Έκανα την επιλογή μου και δεν το λυπάμαι καθόλου. Ξέρω ότι η United τα τελευταία χρόνια δεν είναι στην κορυφή αλλά επέστρεψα μόνο για να βοηθήσω την ομάδα και να προσπαθήσω να επιστρέψουμε στην κορυφή.»

  «Έχουμε πολλούς στόχους έτσι, για μένα, δεν είναι παράξενο, είναι μια επιλογή και δεν λυπάμαι για όλα αυτά, είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα πίσω στο Μάντσεστερ και φοράω αυτή τη φανέλα και πάλι, σίγουρα θα επιστρέψουμε στο καλύτερό μας. Είμαι χαρούμενος, είμαι χαρούμενος, όπως είπα και πάλι, είμαι ευτυχής να φοράω αυτή τη φανέλα, είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στη Manchester United για αυτή την ομάδα, αυτό το μεγάλο σύλλογο».

  «Προφανώς, όταν παίζεις σε ένα μεγάλο club όπως αυτό, πάντα μιλάνε για αυτό το σύλλογο. Ξέρουμε ότι οτιδήποτε μπορεί να συνεχιστεί αλλά στο γήπεδο είμαι πάντα χαρούμενος, πάντα με ένα χαμόγελο, αγωνιζόμενος για τους φίλους του συλλόγου μου και τους οπαδούς μου και είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνω αυτό».

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply