«Του μιλάς και ντρέπεται του Ράσφορντ, προέρχεται από φτωχή οικογένεια»

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλου του κόσμου με όσα προσπαθεί να κάνει το τελευταίο διάστημα αλλά και με την ανοιχτή επιστολή του προς την Κυβέρνηση για τη συνέχιση της προσφοράς των δωρεάν γευμάτων στα σχολεία.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον παρά την αρχική του άρνηση, τελικά μετά τις αντιδράσεις του κόσμου άλλαξε την απόφασή του.

Έτσι, θα παρέχονται τα δωρεάν γεύματα προς τα σχολεία για τα παιδιά, με τον Άγγλο επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων» να έχει φροντίσει για όλους τους πιτσιρικάδες και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για εκατομμύρια σπίτια!

Με αφορμή αυτό, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρόεδρος του κλαμπ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Καμπούρης.

«Η Γιουνάιτεντ έχει ένα δυνατό γκρουπ που ασχολείται με το φιλανθρωπικό κομμάτι και γίνεται μεγάλη δουλειά εδώ και πολλά χρόνια και η ομάδα δεν το διαφημίζει. Έχει έναν πολύ καλό δάσκαλο, τον Μάτα. Είναι άξιος σεβασμού όπως όλη η παρέα που βοηθάνε τους συνανθρώπους του. Ο Ράσφορντ ήρθε σε κόντρα με την κυβέρνηση και πάτησε πόδι και μετά την παγκόσμια κατακραυγή η κυβέρνηση έκανε πίσω και δεν διέκοψε το πρόγραμμα. 

Στην χώρα μας έχουμε βγάλει τεράστιους αθλητές, αλλά η κοινωνία μας και η Πολιτεία μας δεν τους εκμεταλλεύτηκε σωστά. Ο Ράσφορντ μεγάλωσε με τους αστέρες, όμως είναι ένα παιδί που όταν το μιλάς ντρέπεται και λες πώς γίνεται ένας παίκτης νούμερο ένα στην Εθνική Αγγλίας και ανερχόμενο ταλέντο στην Μάντσεστερ να είναι τόσο χαμηλών τόνων. Προέρχεται από φτωχή οικογένεια ο Ράσφορντ, από αυτά τα προγράμματα μεγάλωσε ο Ράσφορντ».

πηγή: www.metrosport.gr 

Leave a Reply