Τα βραβεία poty 2018

όπου επτά βραβεία παραδόθηκαν σε διάφορους παίκτες όλων των ηλικιών

Ο Ντέιβιντ Ντε Γκέα έκανε για μια ακόμη φορά εκπληκτική σεζόν και αυτό αποτυπώθηκε στο γεγονός ότι κέρδισε το βραβείο Sir Matt Busby  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς και το βραβείο παίκτη της χρονιάς που του δόθηκε από τους συμπαίκτες του.Ενώ το γκόλ του Νemanja Matic εναντίον της Crystal Palace λίγο πρίν το τέλος του παιχνιδιού ψηφίστηκε ως το καλύτερο της σεζόν.

Βραβεύτηκαν επίσης οι νεαροί παίκτες του συλλόγου, όπως ο Demi Mitchell που κέρδισε το βραβείο Denzil Haroun Reserve Player of the year και ο Tahith Chong που κέρδισε το βραβείο Jimmy Murphy Youth team player of the year.

Υπήρξαν επίσης δύο εκπληκτικά βραβεία, με τον Jose Mourinho να εμφανίζεται στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο του Managers player of the year στον Scott McTominay – χωρίς προηγούμενη γνώση κανενός άλλου στην αίθουσα.

Και ο Michael Carrick έλαβε το βραβείο Special Achievement για τα δώδεκα χρόνια υπηρεσίας του στο club. Το βράδυ ολοκληρώθηκε με ένα συναισθηματικό αφιέρωμα στον Άγγλο μέσο μετά την απόφασή του να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, ενώ ο Μουρίνιο του παρέδωσε μερικά ιδιαίτερα δώρα, καθώς προετοιμάζεται να ενταχθεί στο προπονητικό προσωπικό της United.

Παρακολουθήστε το βίντεο υψηλής ποιότητας από μια αξέχαστη νύχτα, η οποία επίσης παρουσίασε μια δημοπρασία που συγκέντρωσε £ 135,500 για το Manchester United Foundation.

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Features/2018/May/video-highlights-of-man-utd-2018-player-of-the-year-awards.aspx?newsid=AF1801D0-CD18-4D45-B192-E9D8A2EAECEC

Leave a Reply