«Ψηφίζει» McTominay για αρχηγό ο Wes Brown

Στο πρόσωπο του Σκωτσέζου μέσου «βλέπει» έναν αρχηγό για τη Manchester United ο παλαίμαχος αμυντικός της ομάδας, Wes Brown.

 

Με αφορμή τη πρόσφατη εμφάνιση του 22χρονου στον αγώνα με την Chelsea, o κάτοχος πέντε πρωταθλημάτων με τους «Κόκκινους Διαβόλους» θεωρεί τον νεαρό έναν ηγετικό παίκτη, που μπορεί να καθοδηγήσει απόλυτα την ομάδα.

«Ένα από τα πρώτα ονόματα για την αρχηγία είναι αυτό του Scott. Δεν του φαινόταν στην αρχή αλλά του βγαίνει σιγά σιγά. Κάνει το βήμα μπροστά και ηγείται, δείχνει να μην φοβάται. Είναι καλός στις μεταβιβάσεις του, ψηλός και γρήγορος, αυτή τη στιγμή εκ των καλύτερων παικτών στο ρόστερ της United. Φαίνεται πως όσο πάει γίνεται και καλύτερος, έχει εξαιρετική συμπεριφορά και τα δίνει όλα».

Ακόμη, ο παλαίμαχος άσος της United μίλησε και για τον νεαρό που του αρέσει περισσότερο, τον 19χρονο αριστερό μπακ Brandon Williams.

«Η United θα πρέπει να βασιστεί σε κάποιον που είναι κατά κανόνα υγιής, παρά την ικανότητα του Shaw. Ξέρουμε φυσικά όλοι πόσο καλός παίκτης είναι. Νομίζω πως η συμπεριφορά του Williams στην ίδια θέση είναι σπουδαία, δεν κάνει λάθη και φαίνεται αρκετά σίγουρος. Δε ξέρω για πόσο θα παραμείνει εκτός ο Luke αλλά δε νομίζω πως ο Ole θα πρέπει να αγοράσει κάποιο παίκτη για τη θέση ενώ έχει τον Williams».

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply