Πεπεισμένος ότι θα πετύχει στο «Θέατρο των Ονείρων» ο Fred

Ο μέσος της Manchester United, Fred, διαβεβαίωσε τους οπαδούς της ομάδας ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται, μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα γι’ αυτόν πέρυσι στο Old Trafford.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αγόρασαν τον Βραζιλιάνο μέσο από την Shakhtar Donetsk με 52 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι του 2018, αλλά είχε μία πολύ δύσκολη χρονιά προσαρμογής πέρυσι. Συνολικά είχε 13 συμμετοχές ως βασικός και με τους δύο προπονητές (Mourinho, Solskjaer), με την ομάδα να μένει εκτός Champions League.

Ο Fred που έδειξε καλά στοιχεία στο Κυριακάτικο ισόπαλο ντέρμπι με την Liverpool, δήλωσε πως έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει στην United. «Η πρώτη μου χρονιά ήταν δύσκολη, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όταν ένας παίκτης αλλάζει πρωτάθλημα. Το Ουκρανικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο η Premier League. Εδώ είναι γρηγορότερο και πιο δυναμικό», είπε.

«Πρέπει να ξεκινάς και να τελειώνεις καλά τα ματς. Είναι όλη η προσπάθεια για 90 λεπτά, αλλά παίρνει χρόνο να προσαρμοστείς στο αγγλικό ποδόσφαιρο, όταν έρχεσαι από την Ουκρανία, ακόμα και που έπαιζα ενάντια σε κάποιες από τις καλύτερες ομάδες στο Champions League. Αλλά θεωρώ ότι προσαρμόζομαι».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Μαθαίνω μέρα με την μέρα. Νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος. Έχω μεγάλη καρδιά, θα παίξω καλύτερα και μου αρέσει το Manchester. Η οικογένειά μου είναι εδώ και τους αρέσει επίσης. Κάνω και μαθήματα Αγγλικών επίσης, αλλά δεν γίνεται συνέχεια γιατί έχουμε πολλά ταξίδια, αλλά μιλάμε πολλές γλώσσες εδώ».

«Έχω καλές σχέσεις με τον προπονητή και τους βοηθούς. Μιλάω στον coach Phelan κάθε μέρα. Και στον Michael Carrick και στον Kieran McKenna. Ο Michael έπαιζε στην θέση μου, ξέρει τι λέει. Με στηρίζουν και με εμψυχώνουν συνέχεια και νιώθω και την υποστήριξη των οπαδών επίσης. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό», ολοκλήρωσε ο ποδοσφαιριστής των «Μπέμπηδων».

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply