Ζητάει υπομονή ο Solskjaer

Ο προπονητής της Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, ζήτησε χρόνο ώστε να μπορέσει να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του.

 

Η United ηττήθηκε στο St James’ Park από την ομάδα της Newcastle, χάρις σε ένα γκολ του νεαρού Matty Longstaff και έτσι έφτασε στα 11 παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς νίκη.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στην σεζόν και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κάνουν την χειρότερη αρχή στο πρωτάθλημα εδώ και 30 χρόνια, με μόλις οκτώ βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια, όντας στην δωδέκατη θέση.

«Έχουμε βάλει τους εαυτούς μας σε μια δύσκολη δοκιμασία. Να μπούμε στην τετράδα. Είναι δύσκολο όμως και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί», είπε ο Νορβηγός.

«Θα πάρει όσο χρόνο χρειαστεί. Είναι ένα ταξίδι που ξεκινήσαμε και πρέπει να περάσει στην νοοτροπία μας. Δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνία αλλά θα φτάσουμε στον στόχο».

«Μιλήσαμε μεταξύ μας και συζητήσαμε για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε. Αν δουλεύεις μόνο τις καλές μέρες, δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Θα έχουμε και αυτές τις μέρες αλλά ξέρουμε που θέλουμε να φτάσουμε».

«Δεν δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Ευτυχώς για μας, έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος», συμπλήρωσε.

«Η ευθύνη είναι δική μου. Πρέπει να διορθώσω την κατάσταση. Νέοι παίκτες χωρίς σιγουριά οι οποίοι θέλουν βοήθεια από τους πιο έμπειρους».

«Η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλη υπόθεση για τους παίκτες, την οποία σου δίνουν μόνο τα αποτελέσματα».

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply