Ενημέρωση κατάστασης εν όψη Watford

Ο Luke Shaw υπέστη διάσειση με την Αγγλία εναντίον της Ισπανίας, αλλά η Man Utd παίζει την Watford στο επόμενο παιχνίδι της Premier League και ο Jose Mourinho έχει δώσει μια ενημέρωση.

Ο Λουκ Σόου μπορούσε να παίξει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουότφορντ το Σάββατο, μια εβδομάδα μετά υπέστη διάσειση στο διεθνές καθήκον

Ο Shaw αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια της ήττας της Αγγλίας στην Ισπανία την περασμένη εβδομάδα μετά από σύγκρουση με τον Dani Carvajal τον άφησε να συντριβεί και ο 23χρονος επισκέφθηκε την Ελβετία την Τρίτη.

Το left-back έλεγξε στο εκπαιδευτικό συγκρότημα του Carrington της United νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά η έλλειψη κατάρτισης του θα μπορούσε να πείσει τον Mourinho να αντικαταστήσει τον Shaw με τον Ashley Young στη Vicarage Road. Ο Marouane Fellaini, ο οποίος έφυγε από την ομάδα του Βελγίου με ένα πρόβλημα στην πλάτη, είναι μια αμφιβολία και ο Ander Herrera είναι έξω.

“Δεν ξέρω”, είπε ο Μουρίνιο του Σόου. “Έχουμε ακόμα μια προπόνηση, αντίθετα με κάποιες ειδήσεις, σε μερικές απόψεις, από την άποψη του πρωτοκόλλου και σύμφωνα με τον γιατρό μας, θα είναι ελεύθερος να παίξει.

“Η μόνη κατάσταση που πρέπει να αναλύσουμε είναι εάν πρόκειται να τον παίξετε όταν, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν προπονήθηκε με την ομάδα ή ακόμα και έτσι αποφασίζει να παίξει.

“Ο Fellaini είναι μια αμφιβολία και ο Ander Herrera είναι έξω, είχε ένα μικρό πρόβλημα σε ένα ιατρικό στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι είναι επίσης μια αμφιβολία.” Dalot και Rojo παίζουν απόψε με Under-23s και αν παίξουν 90 λεπτά τότε θα να είναι το τέλος της διαδικασίας ανάκαμψης και θα τους θεωρήσουμε ότι θα είναι πίσω την επόμενη εβδομάδα για πλήρη ανταγωνισμό.

“Είναι σαφές (η δοκιμή στο Watford) Τέσσερις αγώνες, 12 βαθμοί Γνωρίζουμε ότι τρεις από αυτούς τους αγώνες ήταν στο σπίτι, έτσι σε σχέση με τους 12 πόντους μπορούμε να μιλάμε για ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες ομάδες με δύο έδρες και μακριά, αλλά φανταστική εκκίνηση.

“Δώδεκα βαθμοί είναι καλός για αυτούς, καλές νίκες στο σπίτι, ισχυρές αποδόσεις, συγχαρητήρια στον Javi και τους παίκτες και στο club συνολικά, γιατί ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα”.

Leave a Reply