Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ‘πιο κοντά στη μεταφορά του Toby Alderweireld’

   Η Man Utd θέλει να υπογράψει τον Toby Alderweireld στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού 2018 και ο αμυντικός της Tottenham κυριαρχεί στις σημερινές φήμες περί μεταφοράς.
   Ο στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Toby Alderweireld ήταν η κυρίαρχη αθλητική ιστορία για την MEN τη Δευτέρα.Το ‘Ald Trafford’ διαβάζει τον τίτλο και η ιστορία υποστηρίζει ότι η Tottenham απαιτεί 75 εκατομμύρια λίρες για το Alderweireld. Η MEN αποκαλύπτει στις αρχές της εβδομάδας ότι η United είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους Spurs για τον 29χρονο για πιθανή συμφωνία £ 55m για έναν αμυντικό του οποίου η σύμβαση ενεργοποιεί μια ρήτρα απελευθέρωσης £ 25εκ το επόμενο έτος.
   Ο πρόεδρος της Tottenham, Daniel Levy, έχει κερδίσει τεράστιες αμοιβές για τους παίκτες, έχοντας πιάσει £ 54 εκατομμύρια από την City πέρυσι για τον Kyle Walker, αλλά αν προσπαθεί να πάρει 75 εκατομμύρια λίρες για το Alderweireld είναι μη ρεαλιστικός και κινδυνεύει να κρατήσει έναν παίκτη που δεν πλέον θέλει να είναι στο σύλλογο.

   Ο πρώην συντάκτης περιοδικών United Sam Pilger δήλωσε λίγο μετά την ιστορία του Alderweireld ότι η United έφτασε πιο κοντά στην υπογραφή του Toby Alderweireld και η συμφωνία θα μπορούσε να γίνει γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Το Alderweireld πιστεύεται ότι είναι ένα από τα τρία τουλάχιστον πράγματα που η United εργάζεται επί του παρόντος, καθώς ο σύλλογος έχει μιλήσει με τους εκπρόσωπους του Willian και ελπίζοντας να υπογράψει τον μέσο της Σαχτάρ Ντόνετσκ Fred.

   Η MEN ανέφερε χθες ότι η United αναμένεται να ολοκληρώσει μια συμφωνία για τον Fred στις αρχές του επόμενου μήνα καθώς προσπαθούν να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος της  μεταφοράς τους νωρίς στην περίοδο.
   Ο Φρεντ ο οποίος πήρε μέρος στην αποστολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Βραζιλία, ταξιδεύει στην Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα για το φιλικό με εθνική ομάδα με την Κροατία στο στάδιο Anfield του Λίβερπουλ και θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην United κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη βορειοδυτική Αγγλία. Το Anfield απέχει μόλις 29 μίλια από το εκπαιδευτικό συγκρότημα Carrington της United, όπου ο Fred θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Leave a Reply