Το μήνυμα του Jose Mourinho δεν πέρασε στους παίκτες της Γιουνάιτεντ

Ο προπονητής της Utd, Jose Mourinho, είχε υπενθυμίσει την πλευρά του για το τι θα περιμένουν εναντίον της Μπράιτον, αλλά δεν άκουσαν.

Deja vu ξανά
Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ο Jose Mourinho υπενθύμισε στους παίκτες του πόσο δύσκολο παιχνίδι θα γίνει αυτό καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Πράγματι, ήταν μόνο 108 ημέρες από τότε που η United έχασε εδώ στο Amex – αλλά απλά δεν εμφανίστηκαν παρά όλη αυτή την προετοιμασία.

Η Μπράιτον δεν έριξε πυροβολισμό στο στόχασμά τους στην ήττα του πρωταθλήματος στο Γουότφορντ, αλλά προκάλεσαν χάος στην άμυνα της United κάθε φορά που διέσχιζαν τη γραμμή του κέντρου ή αντλούσαν μια μεγάλη μπάλα στην περιοχή στο πρώτο μισό.

Δύο αγώνες στο πρωτάθλημα της United έχουν ήδη υποστεί μια καταστροφική ήττα σε μια πλευρά που χρειάστηκε να νικήσουν μετά τους περσινούς χαμένους πόντους στα Brighton Newcastle, Huddersfield, West Brom, Stoke, Leicester, Burnley, West Ham και Southampton την περασμένη σεζόν.

Η άμυνα καταρρέει
Ο Glenn Murray δεν είναι πρωταθλητής σπριντ 100 μέτρων – ο έφηβος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει κάνει το όνομά του ως φυσικό και αποτελεσματικό επιθετικό – αλλά ο Eric Bailly και ο Victor Lindelof δεν μπόρεσαν να το αντιμετωπίσουν.
Πολύ συχνά η αποσυνδεδεμένη παγίδα οφσάιντ της United παραβιάστηκε και οι Lindelof και Bailly ήταν σε άμεσο σφάλμα για δύο από τα τρία γκολ της Μπράιτον.

Ξαφνικά, έχοντας φαινομενικά εγκατασταθεί στο ζεύγος της άμυνας, ο Μουρίνιο πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει μπροστά από το παιχνίδι με Spurs.

Ο Μαρσιάλ πίσω στην πτυχή

Ήταν στα σπλάχνα αυτού του σταδίου που ο Μουρίνιο επέκρινε τους «παίκτες που αντικατέστησαν τους άλλους» μετά από μια ήττα με 1-0 πριν από τρεις μήνες.

Έπεσε στον Anthony Martial να συμπληρώσει ξανά τον απουσιάζοντα Alexis Sanchez στο Amex και ενώ ήταν μια άλλη ανώνυμη εμφάνιση από τον Γάλλο, έκανε σαφώς κάτι σωστό στην προπόνηση για να επιστρέψει στην ομάδα μετά από ένα τόσο ταραχώδες καλοκαίρι.

Ώρα να ανασυγκροτηθεί

Αυτές οι δυσάρεστες προβλέψεις για το σύνδρομο τρίτης σεζόν έχουν ξαναδημιουργήσει το κεφάλι και ο Μουρίνιο θα χρειαστεί μια τεράστια βελτίωση από την πλευρά του για να έχει πιθανότητες να νικήσει την Spurs στο Old Trafford σε μια εβδομάδα.

Με κάποιους τρόπους, οι παίκτες θα ήθελαν να έχουν μια άμεση ευκαιρία να ξεχάσουν αυτό το αποτέλεσμα με την Μπράιτον, αλλά ο Μουρίνιο θα χαρεί να έχει κάποιο πολύ αναγκαίο χρόνο στο Carrington για να αντιμετωπίσει ακριβώς τι πήγε στραβά.

Leave a Reply