Τέλος η σεζόν για τον Μαρσιάλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο

Ο Άντονι Μαρσιάλ δεν θα μπορέσει να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του για την ομάδα του, καθώς όπως επιβεβαίωσε και ο Σόλσκιερ, ο τραυματισμός του Γάλλου επιθετικού στο παιχνίδι της χώρας του με το Καζακστάν είναι κάτι παραπάνω από σοβαρός

Ο Άντονι Μαρσιάλ αποχώρησε από το παιχνίδι με τους Καζάκους έχοντας έντονες ενοχλήσεις στο γόνατό του. Τελικά, οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιώθηκαν, καθώς θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να χάσει και το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

«Δυστυχώς χτύπησε σοβαρά το γόνατό του στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν οι παίκτες πηγαίνουν στις εθνικές τους ομάδες. Σταυρώνεις τα χέρια σου και εύχεσαι να επιστρέψουν όλοι πίσω υγιείς. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Είναι απογοητευτικό που τον χάνουμε για το υπόλοιπο της σεζόν. Στην αρχή οι πληροφορίες από τη Γαλλία δεν έδειχναν τόσο μεγάλη ζημιά, ωστόσο τελικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον Μαρσιάλ.

Leave a Reply