Τελευταία νέα εν όψει ντέρμπι

Η Manchester United φαίνεται να είναι ακόμα πιο έτοιμη για το ντέρμπι του Manchester με την επιστροφή των Phil Jones και Daley Blind από τον τραυματισμό τους.

Ο Phil Jones και ο Daley Blind επέστρεψαν στην προπόνηση για την United πριν το τεράστιο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Σάββατο, επιβεβαίωσε ο προπονητής Jose Mourinho.

Ο Jones ήταν εκτός για δύο μήνες με έναν απροσδιόριστο τραυματισμό, ενώ ο Blind δεν έχει παίξει από τη νίκη 2-0 εναντίον της Derby στο τρίτο γύρο του FA Cup στις 5 Ιανουαρίου.

Όμως, το ζευγάρι ήταν πίσω στα γήπεδα κατάρτισης στο Carrington με τους συμπαίκτες τους αυτή την εβδομάδα? Ο Τζόουνς μαζί με τους Marcos Rojo και τον Ander Herrera συμμετείχαν σε ασκήσεις ώστε να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι ενώ ο Blind έλαβε μέρος στη προπόνηση της Παρασκευής το πρωί.

Ο Sergio Romero είναι τώρα ο μόνος παίκτης στο τραπέζι της θεραπείας αφού είχε έναν τραυματισμό στο διεθνές καθήκον με την Αργεντινή τον περασμένο μήνα.

Ο Μουρίνιο προηγουμένως αποκάλυψε ότι ο Ρομέρο θα έβγαινε σε “λίγες εβδομάδες” και τώρα έδωσε μια σύντομη ενημέρωση για την ομάδα του στο σύνολό του.

“Όλοι επιστρέφουν, αλλά ο Sergio [Romero] παραμένει τραυματίας”, δήλωσε ο MUTV.

Ο ενωμένος νεαρός Matej Kovar εκπαιδεύτηκε με την πρώτη ομάδα εν όψει το τεράστιο derby του Μάντσεστερ στο Σάββατο.

Ο 17χρονος ήρθε στην United από την FC Slovacko την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αφού προηγουμένως είχε περάσει μία εβδομάδα σε δοκιμές με το σύλλογο, αφού εντοπίστηκε από ερευνητές συλλόγων.

Leave a Reply