Λέσχη

united fans wembley

united fans wembleyΗ αγάπη για τη MANCHESTER UNITED υπήρχε εδώ και χρόνια. Το όνειρο για την δημιουργία της πανελλήνιας λέσχης φίλων της MANCHESTER UNITED ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2005.

 

Ήταν κάτι αναγκαίο αλλά οι κινήσεις για τη δημιουργία και λειτουργία του έπρεπε να είναι προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η τέλεια οργάνωση εξάλλου, ήταν αυτή που χαρακτήριζε πάντα την MANCHESTER UNITED. Οι φίλοι της θρυλικής ομάδας των «κόκκινων διαβόλων» στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν συναντήσεις με σκοπό την ίδρυση του HELLENIC SUPPORTERS CLUB. Μετά από αρκετές συναντήσεις μέσα στο μήνα Μάρτιο, η αρχική ιδέα πήρε σάρκα και οστά την 1η Αυγούστου 2005. Από τις πρώτες ακόμα συναντήσεις οι φίλοι της ομάδας εξέφρασαν την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ομάδα και κύριος στόχος του HELLENIC SUPPORTERS CLUB θα ήταν η στήριξη και διάδοση της ιδέας που λέγεται MANCHESTER UNITED. Το CLUB, που απέκτησε τη δική του στέγη με έδρα τη Θεσσαλονίκη, άρχισε την προσπάθεια για τη γιγάντωση του HELLENIC SUPPORTERS CLUB.

 

Η δραστηριοποίηση όλων των μελών έφερε την άμεση αναγνώριση του CLUB από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης (Αρ. Αποφ. 3627/2006) και την επίσημη MANCHESTER UNITED. Μετά από συνέλευση των μελών αναδείχθηκε 11μελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο ανέλαβε να ασχοληθεί με συγκεκριμένες δραστηριότητες του CLUB. Οι αποφάσεις για όλες τις κινήσεις του HELLENIC SUPPORTERS CLUB εγκρίνονται από την πλειοψηφία των μελών και αποσκοπεί στο καλό της λέσχης μας. Εκτός από το σχεδιασμό εκδρομών με σκοπό την παρακολούθηση αγώνων στο θέατρο των ονείρων, «Old Trafford», ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της λέσχης μας είναι η συχνή επικοινωνία με την επίσημη MANCHESTER UNITED, άλλες λέσχες σε όλα τα μέρη του κόσμου αλλά και η ενεργός συμμετοχή με οιονδήποτε τρόπο στη διατράνωση της ιδέας που λέγεται MANCHESTER UNITED. Εξίσου σημαντική θεωρείται και η έμπρακτη επίδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας των μελών και μια από τις κυριότερες δραστηριότητες της λέσχης είναι η συλλογή χρηματικών ποσών με σκοπό τη δωρεά σε κοινωφελή ιδρύματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ήδη μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του HELLENIC SUPPORTERS CLUB συγκεντρώθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης στη μνήμη του αείμνηστου George Best.

 

Το HELLENIC SUPPORTERS CLUB που βρίσκεται εντός του United Sports Store στην οδό Βασ.Όλγας 129 και είναι ανοικτό για όλους τους φίλους της θρυλικής MANCHESTER UNITED καθημερινά και κάθε φορά που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα όλα τα μέλη μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες της MANCHESTER UNITED ενώ συχνές είναι και οι συγκεντρώσεις σε μέρες εκτός αγώνων με σκοπό την ανάπτυξη σκέψεων γύρω από την μια και μοναδική MANCHESTER UNITED.

 

Μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση εκλέχθηκε το πρώτο Δ.Σ. με την ακόλουθη σύνθεση:

 

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    • ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
      6944502554

 

  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

gest1969@yahoo.com
Konstantinos Iliadis
Konstantinos

Leave a Reply