Εποχή Solskjaer στην United και με την «βούλα»

Από προσωρινός, μόνιμος ο Ole Gunnar Solskjaer, ο οποίος θα είναι και επίσημα πλέον ο τεχνικός της Manchester United, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επίσημη τοποθέτηση των «Κόκκινων Διαβόλων», κάνει λόγο για συμφωνία τριετούς διάρκειας ανάμεσα στον Νορβηγό τεχνικό και στον σύλλογο, κάτι που αποτελεί σαφέστατα «καρπό» της καλής εικόνας της United επί των ημερών του.

Θυμίζουμε πως ο Solskjaer ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου τον Δεκέμβριο, διαδεχόμενος τον Jose Mourinho, και μετρά από τότε 14 νίκες σε 19 παιχνίδια, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην «αναρρίχηση» της United στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

«Από τη πρώτη μέρα που ήρθα, ένιωσα πως είμαι στο σπίτι μου, σε αυτόν τον σύλλογο», δήλωσε ο Νορβηγός στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ήταν τιμή μου να είμαι παίκτης της Manchester United, και μετά να ξεκινήσω τη προπονητική μου καριέρα εδώ. Οι πρώτοι μήνες ήταν φανταστική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο, τους παίκτες και τους προπονητές για τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι εδώ».

«Αυτή είναι η δουλειά που πάντα ονειρευόμουν και είμαι επιπρόσθετα χαρούμενος που θα κληθώ να οδηγήσω τον σύλλογο μακροπρόθεσμα. Μακάρι να παρέχω την συνεχόμενη επιτυχία που αξίζει ο κόσμος μας», είπε ολοκληρώνοντας ο Solskjaer.

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply