Απορεί με τον αγωνιστικό χώρο ο Solskjaer

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Manchester United με την Alkmaar στην Ολλανδία, ο Ole Gunnar Solskjaer προέβη σε δηλώσεις, μέσω των οποίων μίλησε για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, αλλά και για τον Paul Pogba.

Το αυριανό παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League θα διεξαχθεί στο Cars Jeans Stadium, ένα στάδιο που κατασκευάστηκε το 2013 για το Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεї κι έχει συνθετικό χλοοτάπητα. Ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» δεν έκρυψε την έκπληξη του για αυτό το γεγονός, ενώ το συνδύασε και με την απουσία του Paul Pogba.

«Είναι λογικό όταν ζεις στο Βόρειο Πόλο, όπως εμείς στην Νορβηγία, αλλά εδώ έχω μείνει έκπληκτος. Είναι ένα από τα χειρότερα γήπεδα που έχω δει εδώ και καιρό. Στην Νορβηγία όλα είναι πιο σύγχρονα και μοντέρνα. Δεν είναι μόνο ότι είναι τα πιο καινούρια, αλλά είναι ασφαλή», δήλωσε αρχικά ο Νορβηγός τεχνικός.

Εν συνεχεία, ο ίδιος αναφέρθηκε και στον Pogba, λέγοντας: «Ακόμη κι αν ήταν έτοιμος, δεν θα ρίσκαρα να τον χρησιμοποιήσω σε τεχνητό χλοοτάπητα. Τα γόνατα μου ειλικρινά δεν απολαμβάνουν το συνθετικό γήπεδο. Για τα νέα παιδιά είναι εντάξει».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Γάλλος διεθνής έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι, καθώς χρειάζεται ακόμη ξεκούραση, αλλά και θεραπεία στον τραυματισμένο του αστράγαλο.

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply