Σόλσκιερ: “Εγώ έχω τον τελευταίο λόγο για την ενίσχυση της Γιουνάιτεντ”

Ο Σόλσκιερ μίλησε στον Γκάρι Νέβιλ και αποκάλυψε τα επόμενα σχέδια της Γιουνάιτεντ, ενώ ανέφερε πως εκείνος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την ενίσχυση της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν. Η μία ήττα διαδέχεται την άλλη, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται σε κρίση, τα σενάρια για πρώιμη αποχώρησή του πληθαίνουν, όμως ο Νορβηγός παρουσιάζεται ήρεμος και σίγουρος πως θα μείνει για να τελειώσει το έργο του στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”. Αυτό έδειξε και στην τελευταία του συνέντευξη που έδωσε στον Γκάρι Νέβιλ στο “SkySports“.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν την Γιουνάιτεντ, με τον Νορβηγό να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με την λειτουργία του κλαμπ, το ποιος παίρνει τις αποφάσεις όσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ, την δυναμική που έχουν οι παίκτες του, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως θα καταφέρει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε.

Όλες οι συζητήσεις που είχα με τους ιδιοκτήτες, με τον Εντ Γούντγορντ και τον σύλλογο, ήταν για τριετές συμβόλαιο. Κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Μου έχει δοθεί μία δουλειά και σίγουρα όταν χάνεις ένα η δύο παιχνίδια, δεν μπορείς να περιμένεις τηλέφωνο για να λάβεις εγγυήσεις για το μέλλον σου.

Όμως ξεκινήσαμε με ένα σχέδιο και η δομή του είναι 100% σωστή. Ο προπονητής, δηλαδή εγώ, έχω τον τελευταίο λόγο για την ενίσχυση του ρόστερ. Μου αρέσει να παίζω με νεαρούς ποδοσφαιριστές και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους και αυτά που προσφέρουν. Έχουν βγει μπροστά σε μία δύσκολη εποχή για την ομάδα με τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

Πιστεύω στο ρόστερ που έχω και ο μόνος λόγος για να κάνουμε κάποια προσθήκη τον Ιανουάριο, είναι εάν βρούμε κάποια καλή περίπτωση σε καλή τιμή. Είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα επανέλθει. Είναι δύσκολο να πω σε τι χρονικό διάστημα θα γίνουμε ξανά ανταγωνιστικοί, όμως θα επιστρέψουμε“.

πηγή: www.sport24.gr 

Leave a Reply