Για τα προτερήματα του Sancho μίλησε ο Rashford

O άσος της Manchester United υπογράμμισε ποια θεωρεί τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Sancho, με το όνομα του Άγγλου επιθετικό της Dortmund να συνδέεται έντονα με τους «Κόκκινους Διαβόλους» εδώ και καιρό.

 

Ο παίκτης που είχε πωληθεί για μόλις 10 εκατομμύρια από την City το 2017 «έβγαλε μάτια» και φέτος στη Bundesliga και θεωρείται ο νούμερο ένα στόχος στη μεταγραφική λίστα του Ole Gunnar Solskjaer εντυπωσιάζοντας άπαντες με τις εμφανίσεις του. Σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 17 τέρματα και έχει φτιάξει 19. Τρομερές επιδόσεις και φοβερή απόδοση στο τερέν, ενώ βρίσκεται στο 20ο έτος της ηλικίας του.

Ο νεαρός που πλέον αξίζει κοντά στα 100 εκατομμύρια λίρες, διεκδικείται φαίνεται ότι διεκδικείται από την Chelsea και την Liverpool επίσης. Οι Γερμανοί έχουν δηλώσει ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στον δρόμο του Sancho, αν ο ίδιος θελήσει να φύγει, αλλά προειδοποίησαν ότι δεν θα τον πουλήσουν φτηνά, παρά και τα όποια οικονομικά προβλήματα προκύπτουν σε όλες τις ομάδες πλέον λόγω του κορωνοϊού.

Ο Rashford ανέφερε μία προοπτική επιθετικής τριάδας στην United με τον ίδιο, τον Martial και τον Sancho. Γνωρίζει πολλά για τον Άγγλο άσο, λόγω του ότι έχουν ήδη συνυπάρξει στην εθνική Αγγλίας. Σε Q&A στο Instagram με το Bleacher Report (χθες 1/4), ο Rashford απάντησε στο ποια είναι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που κάνουν τον Sancho να ξεχωρίσει: «Απλά παίζει αυθόρμητα. Είναι δημιουργικός, ευφάνταστος και θεωρώ ότι αυτά είναι τα πράγματα που σε αυτή τη γενιά χρειάζεσαι για να είσαι world class παίκτης».

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply