Επόμενος ΑγώναςManchester City vs Manchester United/3 Ιουνίου, 2023

Rashford: «Δεν είμαστε “έτοιμη” ομάδα, αλλά βελτιωνόμαστε συνεχώς»

O Marcus Rashford μίλησε για την ευρεία νίκη της ομάδας του αλλά και την αναγκαία συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην συνέχεια.

 

Με τον Marcus Rashford να βρίσκει δίχτυα στην ιστορική νίκη της United, αλλά να θέλει να ρίξει τους τόνους, κύλησε ο απόηχος του «εξωπραγματικού» 9-0 κόντρα στην Southampton. Αυτή η νίκη φυσικά δεν ήταν αρκετή για να διατηρήσει μόνη της την ομάδα του Solskjaer στην κορυφή, καθώς συγκατοικεί με την συμπολίτισσα City η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Για τον επιθετικό της Manchester United αυτή την στιγμή έχει μεγαλύτερη σημασία η ομάδα του να επικεντρωθεί στα δικά της παιχνίδια και όχι στων αντιπάλων αλλά και στην βελτίωσή της. Για την ιστορία, η Manchester City η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Burnley, ενώ η Liverpool δοκιμάζεται κόντρα στην Brighton. Όλα αυτά πριν την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των «πολιτών» και των «reds» την Κυριακή, στο Anfield.

Ο Rashford δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δικά μας αποτελέσματα και να μην κοιτάζουμε των υπόλοιπων ομάδων. Βελτιωνόμαστε συνεχώς, όμως δεν είμαστε μία ομάδα που είναι έτοιμη εδώ και 2-3 χρόνια. Νομίζω πως πλησιάζουμε στο επιθυμητό σημείο και μαθαίνουμε πολλά σαν ομάδα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δικά μας αποτελέσματα και να δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε περισσότερο»

πηγή www.eyap.gr

Leave a Reply