Ο συμπαίκτης του Ζλάταν που τον έκανε να… κοκκινίσει

Πόσο εύκολο είναι ν’ αποχωρίζεσαι τον ξεχωριστό κ. Ιμπραχίμοβιτς; Ο Χουάν Μάτα τον αποχαιρέτησε ακόμη και στα σουηδικά, θέλοντας να δείξει πόσο τον εκτιμούσε.

Η θητεία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν διήρκησε μονάχα 1,5 χρόνο. Σ’ αυτό το διάστημα πάντως πρόλαβε ν’ αφήσει το σημάδι του σε μια ομάδα με ούτως ή άλλως ειδικό βάρος.

Κυρίως επηρέασε τους συμπαίκτες του σ’ αποδυτήρια. Αν και ισχυροί χαρακτήρες οι περισσότεροι, ποδοσφαιριστές με παραστάσεις και προσλαμβάνουσες από το υψηλό επίπεδο, έμαθαν δίπλα στον Ζλάταν πως είναι να ζεις μαζί μ’ έναν σταρ. Ροκ σταρ της μπάλας. Μια ιδιάζουσα περίπτωση.

Σε μια τέτοια κατηγορία τον κατέταξε ο Χουάν Μάτα.

“Ήταν προνόμιο να μοιράζομαι τα αποδυτήρια μ’ έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της τελευταίας 15ετίας. Έναν ποδοσφαιριστή με ξεχωριστή προσωπικότητα, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, που έπαιξε σε διαφορετικές λίγκες και πάντα σε μεγάλα κλαμπ. Καλή τύχη Ζλάταν. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις να σκοράρεις και ν’ απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο επί μακρόν. Lycka till (σ.σ καλή τύχη στα σουηδικά)”, έγραψε στο κείμενό του.

πηγή: www.contra.gr 

Leave a Reply