Και αυτό είναι η απάντηση μου σε όσους αποκαλούν τον Solskjaer άπειρο, άρα και ακατάλληλο για τη δουλειά. O Solskjaer δεν είναι μόνος, όπως δεν είναι μόνος κανένας προπονητής σε καμιά ομάδα. Η δουλειά, τα αποτελέσματα και οι ευθύνες της είναι συλλογικές και πιστώνονται σε ένα ολόκληρο επιτελείο. Απλά τυχαίνει στην κορυφή του επιτελείου, να βρίσκεται ένα απλό και συγκεκριμένο όνομα.

   Άρα ο Ole μπορεί να αναλάβει ολοκληρωτικά το «τιμόνι» της ομάδας; Ακόμη δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά… Είναι ένα πράγμα να αναλαμβάνεις μια ομάδα στα μέσα της σαιζόν και άλλο να πρέπει εσύ να κτίσεις την ομάδα το καλοκαίρι από την αρχή για τη νέα χρονιά. Να τρίξεις τα δόντια, να πάρεις δεσμευτικές αποφάσεις, να διώξεις και να φέρεις παίκτες, να δείξεις ότι εσύ είσαι το απόλυτο αφεντικό και όχι ένας περαστικός προπονητής σε μια μεταβατική περίοδο.

 

 

   Ο ίδιος, σε ερώτηση που του τέθηκε προ εβδομάδων σχετικά με το ότι πλησιάζει το καλοκαίρι, άρα και η λήξη της θητείας του, απάντησε ότι δεν θέλει να φύγει, δεν θέλει καν να το σκέφτεται.

   Τα πρώτα δείγματα γραφής του Νορβηγού είναι εντυπωσιακά. Η ομάδα ξαναβρήκε την χαμένη της ταυτότητα και φαίνεται να οδεύει προς το σωστό δρόμο υπό τις οδηγίες ενός «διαβασμένου» τεχνικού επιτελείου. Οι οιωνοί είναι ενθαρρυντικοί και ο Ole έχει μέχρι το καλοκαίρι να πείσει τους φίλους της ομάδας, γιατί, είναι ο κατάλληλος. Και όλος αυτός ο καιρός, ίσως είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που οπωσδήποτε δεν θα έχει ο όποιος νεοφερμένος. Μέχρι το τέλος της σαιζόν λοιπόν, ίδωμεν…

 πηγή: www.eyap.gr