Η Manchester United έχει επιβεβαιώσει ότι θέλει να κρατήσει τον Anthony Martial

Ο Anthony Martial συνδέεται με μεταγραφικές φήμες μακριά από την Man Utd αλλά ο Jose Mourinho έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θέλει να τον κρατήσει.

Η κερδοσκοπία έχει ενταθεί πέρα από το μέλλον του Anthony Martial αυτή την εβδομάδα μετά από ένας Γάλλος δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι ο εξτρέμ  θέλει να εγκαταλείψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Martial, 22 ετών, έχει κάνει 24 εμφανίσεις και 16 αντικαταστάσεις στον όρο αυτό, αλλά χωρίς γκολ από τότε που ο Alexis Sanchez  έγινε μέλος της United τον Ιανουάριο. Ο Sanchez έχει επίσης ξεκινήσει στον αριστερό ρόλο στην πλειοψηφία των 12 εμφανίσεων του, περιορίζοντας τον χρόνο παιχνιδιού του Martial.

Ο διεθνής Γάλλος δεν έχει παραταχθεί στην Premier League από τη νίκη επί της Chelsea στις 25 Φεβρουαρίου, όταν αντικαταστάθηκε σε 65 λεπτά, και άρχισε τα δύο σκέλη του Champions League εναντίον της Σεβίλλης στον πάγκο. Η Martial δεν έχει ολοκληρώσει 90 λεπτά σε ένα παιχνίδι τους τελευταίους δύο μήνες και ήταν ένα αχρησιμοποίητο υποκατάστατο στα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Παρά τους πρόσφατους αγώνες του Martial, ο διευθυντής της United, Jose Mourinho, έχει επανειλημμένα τονίσει ότι δεν θέλει να κάνει καμία επίθεση προσαυξήσεων το καλοκαίρι λόγω των επιλογών που έχει σήμερα.

“Έχουμε τον Alexis, έχουμε τον Romelu Lukaku, έχουμε τον Martial, έχουμε Rashford”, δήλωσε ο Mourinho στις 9 Φεβρουαρίου. “Ο Rashford μπορεί να παίξει στα αριστερά και στα δεξιά, ο Alexis είναι ακριβώς ο ίδιος, όλοι εκτός από τον Lukaku μπορούν επίσης να παίζουν από πίσω, μπορούν επίσης να παίξουν ως δεύτερος επιθετικός. “

“Είναι κακό για σας [τα μέσα μαζικής ενημέρωσης] επειδή θέλετε να έχετε τα πράγματα να γράφετε και τα πράγματα να κερδοσκοπούν ειδικά το καλοκαίρι, αλλά δεν θέλω επιθετικούς παίκτες, έτσι δεν μιλάμε για επιθετικούς παίκτες που έρχονται εδώ επειδή κανείς δεν έρχεται εδώ.

“Juan Mata, Lukaku, Rashford, Martial, Alexis, δεν θέλω άλλους επιθετικούς παίκτες οπότε το καλοκαίρι πρέπει να κοιτάξω σε άλλες περιοχές, αλλά όσον αφορά για τους επιθετικούς παίκτες είμαι πραγματικά χαρούμενος”.

Ο Μουρίνιο είπε τότε δύο εβδομάδες αργότερα: «Όταν μερικοί από εσάς συνεχίζετε να λέτε ότι θα αγοράσουμε αυτόν τον επιθετικό, εκείνο το εξτρέμ δεξί ή αριστερό , σας είπα πριν από δύο μήνες .. Μπορείτε να με κατηγορήσετε για πολλά πολλά πράγματα, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι σας είπα ψέματα, όταν δεν θέλω να πω πράγματα, δεν λέω, αλλά δεν σε πάω σε άλλες κατευθύνσεις.

“Όταν σας είπα πριν από δυο μήνες ότι δεν θέλουμε να υπογράψουμε κανέναν αντίπαλο ή οποιαδήποτε άλλη πτέρυγα και, ναι, ψάχνουμε και θα προσπαθήσουμε να υπογράψουμε έναν παίκτη μεσαίας θέσης”.

Ο Μουρίνιο κλήθηκε επίσης τον περασμένο μήνα αν θα αλλάξει κάτι στο ρόστερ της ομάδας  του μετά την αναχώρηση του Ζλάλαν Ιμπραχίμοβιτς.

“Έχουμε τους Lukaku και Marcus ως νούμερα εννέα”, εξηγεί ο Μουρίνιο. “Φυσικά, ο Μάρκους μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά, αλλά ο Μάρκους είναι επιθετικός.

“Έτσι, ο Lukaku και ο Rashford, ο Αλέξης μπορεί να παίξουν ως επιθετικοί, ο Martial μπορεί να παίξει ως επιθετικός, οπότε χωρίς να έχουμε αντίγραφο του Lukaku, έχουμε τρεις ακόμα παίκτες που μπορούν να παίξουν ως εννιά αν δεν έχουμε τον Lukaku.

“Για διάφορους λόγους μπορούμε να αλλάξουμε ένα σύστημα και να παίξουμε με δύο και να δώσουμε περισσότερη κινητικότητα μαζί, για παράδειγμα Marcus και Martial μαζί, Marcus και Alexis μαζί, οπότε δεν πρόκειται να πάμε για έναν άλλο αριθμό εννέα”.

Leave a Reply