Η βράβευση του Μ.Σαπάνη ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς.Δείτε γιατί.

για το Uefa Champions League ανάμεσα στον Παναθηναικό και την Μαντσεστερ Γιουναιτεντ του Σερ Αλεξ και του μεγάλου Ρούντ Βαν Νιστελρόι.

Το ρολόι του σταδίου γράφει τοπική ώρα ελλάδος 23:23,είναι το 83 λεπτό του αγώνα με το αποτέλεσμα στο 0-0 και ένα δικό μας παιδί μπαίνει αλλαγή στην θέση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Είναι ο Μίλτος Σαπάνης και είναι αυτά τα επτά λεπτά συν της καθυστερήσεις ίσως τα πιο σημαντικά της καριέρας του,μιας καριέρας που τον έφτασε να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο στην Ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου  το 2004.

Δύο λεπτά μετά την είσοδο του Μίλτου ο Ντιέγκο Φορλάν κάνει το 0-1 που έμμελε να είναι και το τελικό σκόρ του αγώνα.Ο Μίλτος όμως παρά την πικρία του για το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα από την αγαπημένη του Manchester United βρίσκει το κουράγιο και ανταλλάσει την φανέλα του με τον Βάν Νιστελρόι,αργότερα θα μας αποκαλύψει ότι το είχε στο νού του μέρες πρίν.

Αυτήν λοιπόν την φανέλα με το νούμερο 10 μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα ο Μίλτος την πρόσφερε στην λέσχη μας που τον τίμησε για την προσφορά του και την συμμετοχή του στην ποδοσφαιρική ομάδα της λέσχης με την οποία αναδείχθηκε και πρωταθλητής στο πρωτάθλημα που διοργανώνετε με την συμμετοχή όλων των επίσημων κλάμπ υποστηρικτών ευρωπαικών ομάδων.

Η φανέλα θα έχει περίοπτη θέση στην πλούσια συλλογή μας Μίλτο.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας εμπιστεύτηκες ίσως το πολυτιμότερο σου ποδοσφαιρικό κειμήλιο.   

Leave a Reply