Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει δύο πράγματα υποστηρίζει ο Γκάρυ Νέβιλ

Η United έπεσε στην πέμπτη ήττα της σεζόν στο Newcastle την Κυριακή και τώρα είναι 16 πόντους πίσω από το Manchester City, η οποία θα μπορούσε να εξασφαλίσει τον τίτλο στο ντέρμπι του Etihad Manchester το Σαββατοκύριακο  στις 6 Απριλίου.

Ο Anthony Martial και ο Alexis Sanchez απέρριψαν τις χρυσές ευκαιρίες με το παιχνίδι χωρίς γκολ σε κάθε πλευρά του ημιχρόνου και ο Neville πιστεύει ότι η έλλειψη σκληρότητας της United είναι μόνο ένα ζήτημα μαζί με τα χαμηλά επίπεδα έντασης.

“Το ατομικό ταλέντο είναι εκεί αλλά ο συντονισμός σε μια ομάδα είναι η δουλειά του Jose Mourinho στους επόμενους μήνες”, δήλωσε ο Neville στο podcast του. “Πρέπει να τους κάνει  μια ομάδα.

“Μοιάζουν με μια ομάδα που παίζει πέντε τοις εκατό κάτω από την ένταση που μπορούν να παίξουν και πρέπει να παίξουν. Αυτό είναι που πρέπει να κάνει ο Jose Mourinho, πρέπει να διαμορφώσει αυτή την ταλαντούχα ομάδα παικτών σε μια ομάδα που μπορεί να έρθει μαζί και μπορεί να κερδίσει τον τίτλο.

«Η επόμενη σεζόν θα είναι η τρίτη σεζόν του Χοσέ και θα σκεφτόσαστε στο μυαλό του και στο μυαλό όλων ότι πρέπει να κερδίσει την επόμενη σεζόν. Πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται τώρα και μέρες όπως σήμερα που χάνεται η εμπιστοσύνη και προσπαθούν να σου πάρουν την δουλειά που έκανες 

“Έχουν ακόμα αυτές τις στιγμές όπου αφήνουν τα παιχνίδια να τους παρασύρουν, χάνονται οι πιθανότητες, είναι τσαλακωμένοι στο τελευταίο τρίτο τόσες φορές και πρέπει να βελτιώσουν αυτό. Πρέπει να γίνουν δολοφόνοι στο τελευταίο τρίτο και δεν είναι αυτή τη στιγμή. “

Leave a Reply