Ο Giggs εκθείασε τον Daniel James!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας και πρώην θρύλος της Manchester United, Ryan Giggs, εκθείασε τον Daniel James για την εξαιρετική εμφάνιση με την Λευκορωσία.

Ο James πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στην αναμέτρηση της Ουαλίας με την Λευκορωσία στο 17′, περίπου από το ίδιο σημείο που σκόραρε στο St. Mary’s Stadium, στο 1-1 της Manchester United με την Southampton. Ο Ουαλός εξτρέμ έφτασε τα τέσσερα γκολ σε έξι παιχνίδια για τον σύλλογο και την εθνική του ομάδα, διανύοντας μια εξαιρετική περίοδο φόρμας. Αυτό αναγνωρίζεται στο έπακρο από τον προπονητή του Ryan Giggs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Giggs: «Είναι ένας από αυτούς τους παίκτες, που ξέρεις τι πρόκειται να κάνει, αλλά δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Έχει πετύχει τόσα γκολ σαν αυτό. Μπορεί και με τα δύο πόδια. Νωρίτερα όταν είδα τον DJ (James), όπως κάθε νέο winger , είπα ότι μπορεί να υπάρξει βελτίωση στην τελική πάσα και να πετύχει περισσότερα γκολ. Αλλά το κάνει ήδη. Το να κάνεις αυτά που κάνει στην αρχή της σεζόν, είναι κάτι απίστευτο. Το επόμενο βήμα είναι η συνέπεια σε αυτό που κάνει».

Η Ουαλία είναι σε μια περίεργη κατάσταση στον όμιλο, καθώς βρίσκονται τέσσερις πόντους πίσω από την Κροατία και τρεις πίσω από Ουγγαρία και Σλοβακία, ενώ έχει παιχνίδια και με τους τρεις. Ο Giggs σχολιάζοντας τις απώλειες των αντιπάλων, αλλά και τα προσεχή παιχνίδια δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι ήταν τα χειρότερα αποτελέσματα στον κόσμο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την Ουγγαρία και την Σλοβακία. Σίγουρα δεν θέλαμε νίκη της Ουγγαρίας. Πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας και να παλέψουμε, γιατί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply