Εντυπωσιασμένοι με Fernandes στην United

Ο μέσος της Manchester United, Bruno Fernandes, έχει αφήσει με ανοιχτό το στόμα όλους τους συμπαίκτες του, με την παρουσία του στην Marbella.

 

Ο Πορτογάλος κατέφθασε στο Manchester τις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έναντι 47 εκατομμυρίων λιρών από την Sporting Lisbon. Στο ντεμπούτο του απέναντι στην Wolves, ήταν αρκετά κινητικός και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Πάντως, όπως έδειξε και στην παρουσία στην Marbella στο winter break, ο Fernandes είναι σε μεγάλα κέφια.

Το τελευταίο διάστημα γνωρίστηκε ακόμα καλύτερα με την υπόλοιπη ομάδα και ήταν αρκετά «λυμένος», επιβεβαιώνοντας τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε. Μάλιστα, σε μια ανάρτηση των «Κόκκινων Διαβόλων» στο Twitter, ο 25χρονος παίρνει λίγη φόρα και εκτελεί μαεστρικά πάνω από το τείχος, νικώντας και τον τερματοφύλακα. Η λεζάντα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από αυτό».

Ο Ole Gunnar Solskjaer δεν έχει αποκαλύψει ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Marcus Rashford στην ενδεκάδα, αλλά σίγουρα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Πορτογάλο και φρόντισε να το δείξει και στις τελευταίες δηλώσεις του.

«Έχει πάρα πολλές δυνατότητες, τις οποίες σύντομα θα συνηθίσουμε όλοι. Θα τον συνηθίσουμε εμείς και θα συνηθίσει και εμάς αυτός. Οι πάσες του, οι μακρινές του μεταβιβάσεις, οι κινήσεις του: χαίρομαι να τα βλέπω όλα αυτά και χαίρομαι που το διασκεδάζει και ο ίδιος», ανέφερε ο Νορβηγός.

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply