Έκανε πίσω η αγγλική κυβέρνηση, πανηγυρική δικαίωση Ράσφορντ για τα δωρεάν γεύματα

Πανηγυρική δικαίωση για τον Μάρκους Ράσφορντ μετά το ανοικτό γράμμα της αγγλικής κυβέρνησης να μην σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, αφού το Κοινοβούλιο έκανε πίσω και θα συνεχιστεί η σίτιση.

Ο Μάρκους Ράσφορντ, μέσω ανοιχτού γράμματος προς το βρετανικό κοινοβούλιο, έκανε έκκληση να μην σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, τα οποία έχουν ανάγκη περισσότερα από 200.000 παιδιά.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει τεράστια οικονομικό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο, ενώ σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία η κατάσταση είναι σοβαρή, με πάρα πολλούς ανθρώπους να έχουν χάσει τις δουλειές τους. Πάρα πολλές ομάδες στάθηκαν στο πλάι του με διθυραμβικά σχόλια για την στάση του.

Η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει την κρατική επιχορήγηση, ενώ υπήρξαν σκέψεις να σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα που δίνονταν στα σχολεία, με τον 22χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγαίνει μπροστά στον αγώνα να συνεχιστεί η σίτιση στα σχολεία, έχοντας πολλούς ανθρώπους στο πλάι του σε αυτή τη μάχη.

Η πανηγυρική δικαίωση ήρθε για τον διεθνή Άγγλο φορ, καθώς η κυβέρνηση έκανε πίσω και θα συνεχιστεί κανονικά η σίτιση στα σχολεία για έξι εβδομάδες το καλοκαίρι. Ο Τζόνσον είδε την ενότητα του κόσμου πλάι στον Άγγλο επιθετικό και αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή της.

“Δεν ξέρω τι να πω. Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε, όταν είμαστε όλοι μαζί. Αυτή είναι η Αγγλία του 2020”, ανέφερε ο Ράσφορντ στο λογαριασμό του στο twitter, δείχνοντας την τεράστια ικανοποίησή του για την αλλαγή στάσης του αγγλικού κοινοβουλίου.

πηγή: www.sport24.gr 

Leave a Reply