Δεν φεύγει ο Ζλάταν

Υπήρχαν αναφορές ότι ο Ibrahimović, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν, έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του MLS.

Ο Jose Mourinho ωστόσο, μιλώντας στο περιθώριο του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Huddersfield, είπε ότι δεν υπάρχει καμία ουσία στις φήμες περί αποχώρησης του 36χρονου Σουηδού από την ομάδα.

«Δε μιλώ με τους παίκτες για τις ειδήσεις που διαδίδονται στα μέσα ενημέρωσης», απάντησε ο Mourinho σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του Ibrahimović.

«Τον βλέπω κάθε μέρα. Μαζί με τους προπονητές γυμναστικής έβλεπα σήμερα τη δουλειά που έκανε. Είναι μαζί μου πριν τη προπόνηση, είναι μαζί μου και μετά τη προπόνηση.

Δεν μου έχει αναφέρει ποτέ απολύτως τίποτα, ούτε γνώμη ούτε σχόλιο, απολύτως τίποτα, άρα υποθέτω ότι δεν υπάρχει τίποτα αληθές σε αυτές τις ειδήσεις. Επειδή υποθέτω ότι αν ήταν αλήθεια κάτι από όλα αυτά που λέγονται θα ήμουν ο πρώτος που θα το μάθαινε από εκείνον, έστω να μου κάνει μία ερώτηση, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα απολύτως πιστεύω πως δεν ισχύει τίποτα περί αποχώρησης.»

Ο Ibrahimović υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με την Anderlecht τον Απρίλιο του 2017 και δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει τη United όλο αυτό το διάστημα.

Στο μόνο ματς που έπαιξε λίγο ήταν με τη Burnley στις 26 Δεκεμβρίου (Boxing Day), για 45 λεπτά. Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο πιστεύει ότι μέχρι το τέλος του μήνα, ο Σουηδός σούπερ σταρ θα επιστρέψει στη δράση.

Ο Mourinho επίσης περιμένει τον Eric Bailly να επιστρέψει στη δράση τον Φεβρουάριο, αλλά είδε τον Marouane Fellaini να τραυματίζεται στο γόνατο στο τελευταίο ματς της ομάδας κόντρα στη Tottenham (ήττα 2-0), και εκεί που υπήρχαν προσδοκίες για άμεση επιστροφή του, φαίνεται να καθυστερεί τελικά αυτό.

«Δεν έχω καλά νέα. Δεν θέλω να σας δώσω ειδήσεις γιατί είναι λίγο νωρίς ακόμα αλλά δε νομίζω ότι οι ειδήσεις είναι πολύ καλές,» επεσήμανε ο Mourinho.

«Έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ήταν εσωτερική ζημιά αλλά τώρα έγινε εξωτερική, γι’ αυτό λοιπόν ας περιμένουμε λίγες ακόμα μέρες. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Δεν θα παίξει αύριο με τη Huddersfield.

«Δεν είναι ρήξη πρόσθιου χιαστού ή πλήρη ρήξη γονάτου. Δεν είναι λοιπόν τόσο σοβαρό αλλά τον χρειαζόμαστε άμεσα. Τα ματς του Champions League έρχονται και έχουμε μπροστά μας πολλούς δύσκολους αγώνες να παίξουμε και πιθανότατα να τον χάσουμε για λίγες εβδομάδες.

Δύο, τρεις, τέσσερις ή πέντε εβδομάδες, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς αυτή τη στιγμή.»

Πηγή : Έλληνες Υποστηρικτές Αγγλικού Ποδοσφαίρου

Leave a Reply