Νέο συμβόλαιο στον De Gea!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Manchester United υπέγραψε ο David De Gea, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Duncan Castles.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας της ομάδας του Manchester συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του κι υπέγραψε νέο συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας. Μάλιστα, ο τελευταίος χρόνος φαίνεται πως βρίσκεται σε μορφή ανανέωσης.

Εκτός αυτού, το συμβόλαιο του διεθνή Ισπανού θα του αποφέρει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, καθιστώντας τον τον πιο καλοπληρωμένο τερματοφύλακα, αλλά και παίκτη, ολόκληρης της Premier League.

Έτσι, μπαίνει τέλος σε έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» των ανθρώπων των «Κόκκινων Διαβόλων», καθώς το συμβόλαιο του De Gea έληγε το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που θα τον καθιστούσε ελεύθερο να συζητήσει με άλλες ομάδες από την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου, του 2020.

Για τον παίκτη είχαν δείξει ενδιαφέρον οι Juventus, Paris Saint-Germain και Real Madrid. Όμως, ο De Gea θα συνεχίσει να «υπερασπίζεται» την εστία της United, έχοντας ψηφιστεί πέντε φορές «Καλύτερος Τερματοφύλακας της Premier League» τις τελευταίες επτά σεζόν.

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply