Σύνδεσμοι

Sir Alex Ferguson

premierleague.com

manutd.com

englishfootball.gr

liveonsat.com

 

 

Social Media

facebook

facebook

 

sir-alex-ferguson

Τελευταίοι Αγώνες

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022
Crystal Palace 1 : 0 Manchester United
18:00 | Rangers Stadium, Rangers Town
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022
Brighton & Hove Albion 4 : 0 Manchester United
19:30 | Amex Stadium, Brighton
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022
Manchester United 3 : 0 Brentford F.C.
22:00 | Old Traford, Manchester
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022
Manchester United 1 : 1 Chelsea
21:45 | Old Traford, Manchester
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022
Arsenal 3 : 1 Manchester United
09:37 | Emirates Stadium, London
A A A

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προέβη η Manchester United, καθώς δώρισε ένα σημαντικό ποσό στην «Πρωτοβουλία για το παιδί», με την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Manchester United (Hellenic Supporters Club) να έχει τον ρόλο του διαμεσολαβητή.

 

Ο αγγλικός σύλλογος από το Μάντσεστερ δώρισε 2.216,36 λίρες στην ελληνική ΜΚΟ «Πρωτοβουλία για το παιδί» που εδρεύει στη Βέροια, μέσω του προγράμματος «Manchester United Foundation».

Μετά από μια αίτηση που έκανε η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Manchester United (Hellenic Supporters Club), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο αγγλικός σύλλογος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια και δώρισε ένα πολύ σημαντικό ποσό για την «Πρωτοβουλία για το παιδί», μια οργάνωση που προστατεύει και φροντίζει παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη ή σε κίνδυνο.

Η διοίκηση της «Πρωτοβουλίας για το παιδί» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί αφενός τη Λέσχη Φίλων Manchester United που είχε την ιδέα και διαμεσολάβησε έμπρακτα για να γίνει η συγκεκριμένη δωρεά και αφετέρου την ίδια τη Manchester United, η οποία απέδειξε για μια ακόμα φορά την κοινωνική της ευαισθησία που ξεπέρασε τα αγγλικά σύνορα και έφτασε μέχρι τη χώρα μας.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ξεχωριστή Δωρεά: το τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της μεγάλης ομάδας Manchester United, που ασχολείται με φιλανθρωπικές δράσεις, το Manchester United Foundation, προχώρησε σε Δωρεά συνολικού ύψους 2.216,36 λιρών στερλινών προς τον Οργανισμό μας, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του.

 Η Δωρεά αυτή, που είναι εξαιρετικά σημαντική για την περίοδο που διανύουμε, αλλά και πολύ συγκινητική λόγω προέλευσης, προκλήθηκε χάρις στο ενδιαφέρον και την κινητοποίηση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Manchester United (Hellenic Supporters Club) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, και προσωπικά του Αντιπροέδρου της κυρίου Ηλία Λαζού, ο οποίος υπέδειξε ως Οργάνωση προορισμού της Δωρεάς την Πρωτοβουλία για το Παιδί. Η Λέσχη Φίλων συγκέντρωσε ένα δικό της αρχικό ποσό, στο οποίο ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη, σημαντικό ποσό από την πλευρά του Ιδρύματος της ομάδας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση.

Να σημειωθεί ότι το Manchester United Foundation είναι ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ της United, καθώς μέσα από αυτό η ομάδα καταφέρνει να βοηθάει ιδρύματα, οργανισμούς, παιδιά, σχολικές κοινότητες, άτομα με ειδικές ανάγκες κ.α.,με διάφορες δραστηριότητες και δωρεές ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι πολύ σημαντικό ένα τόσο μεγάλο brand name όπως η Manchester United να ευαισθητοποιείται και να στηρίζει έμπρακτα κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη.

 Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Οργάνωσης συνεχίζει: «Όλοι οι άνθρωποι της οικογένειας της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, τα μέλη, οι εθελοντές, οι εργαζόμενοι και (ιδίως) τα φιλοξενούμενα παιδιά και οι νέοι, ευχαριστούν από την καρδιά τους όλα τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Manchester United (Hellenic Supporters Club), για την ιδέα που είχαν και για τη γενναιοδωρία τους. Κυρίως, ευχαριστούν τον κύριο Ηλία Λαζό, ο οποίος είτε με την ιδιότητα του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας μπάσκετ του αδελφού σωματείου, του Φιλίππου Βεροίας, είτε προσωπικά, νοιάζεται πάντοτε για το έργο μας και το ενισχύει.

   Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Manchester United Foundation, για την αποδοχή της πρότασης της Λέσχης Φίλων και την γενναιόδωρη Δωρεά του και ευχόμαστε στην ομάδα, επιτυχίες και τίτλους, σε Αγγλία και Ευρώπη! Με την ευκαιρία ευχόμαστε στον κ.Λαζό και στον Φίλιππο μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2!».

Εκτός από την κοινωνική ευαισθησία της Manchester United είναι σημαντικό να χαιρετήσουμε και την κίνηση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της ομάδας, η οποία αποδεικνύει ότι δεν έχουν σημασία τα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν από τον σύλλογο που αγαπάμε – μπορούμε να αλληλεπιδρούμε μαζί του και από απόσταση.

πηγή www.eyap.gr 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Member Card

ver1 back

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Το Hellenic Supporters Club παρέχει στα μέλη του:

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Official Newsletter

Share this!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn