Σύνδεσμοι

Sir Alex Ferguson

premierleague.com

manutd.com

englishfootball.gr

liveonsat.com

 

 

Social Media

facebook

facebook

 

sir-alex-ferguson

Τελευταίοι Αγώνες

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022
Crystal Palace 1 : 0 Manchester United
18:00 | Rangers Stadium, Rangers Town
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022
Brighton & Hove Albion 4 : 0 Manchester United
19:30 | Amex Stadium, Brighton
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022
Manchester United 3 : 0 Brentford F.C.
22:00 | Old Traford, Manchester
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022
Manchester United 1 : 1 Chelsea
21:45 | Old Traford, Manchester
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022
Arsenal 3 : 1 Manchester United
09:37 | Emirates Stadium, London
A A A

Η Manchester United δεν αναμένεται να απολύσει ή να θέσει σε διαθεσιμότητα προσωπικό της, μετά την έντονο «κύμα» αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάλογη ενέργεια της Liverpool.

 

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε αναστολή, οι πηγές εσόδων των ομάδων είναι αβέβαιες, οπότε όλοι οι σύλλογοι προσπαθούν να βρουν τρόπους για διατήρηση της βιωσιμότητάς τους. Τα κυριότερα μέτρα που λαμβάνονται αυτή την περίοδο είναι οι μειώσεις μισθών, οι άδειες άνευ αποδοχών και οι απολύσεις. Φυσικά, τα μέτρα αυτά προκαλούν πολλές αντιδράσεις στο ευρύ κοινό, αλλά και σε λέσχες ομάδων και παλαίμαχους παίκτες.

Αρκετές ομάδες, όπως η Tottenham κι η Newcastle, έχουν προχωρήσει σε τέτοιες πρακτικές, αλλά η Liverpool είναι αυτή που δέχτηκε τη μεγαλύτερη κριτική. Ο λόγος μάλλον είναι προφανής, αφού οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι ένας από τους πλουσιότερους συλλόγους στον κόσμο και τον Φεβρουάριο ανακοίνωσαν πλεόνασμα ύψους 42 εκατομμυρίων λιρών. Λέσχες της Liverpool έχουν στείλει επιστολές στη διοίκηση, ο Jamie Carragher δήλωσε ότι ο σεβασμός και η καλή θέληση χάθηκε, ενώ ο Collymore ισχυρίστηκε ότι οι φίλαθλοι θα αηδιάσουν.

 

Σύμφωνα με της Evening Standard, οι διοικούντες της Manchester United δεν είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν το ίδιο «μονοπάτι». Μπορεί εδώ και χρόνια η διοίκηση των «Κόκκινων διαβόλων» να δέχεται έντονη κριτική  για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά οι χειρισμοί σε θέματα σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού είναι αξιέπαινες. Δεσμεύσεις στο προσωπικό για κάλυψη μισθών, δεσμεύσεις στους φιλάθλους για επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης αγώνων ή διεξαγωγής κεκλεισμένων των θυρών και όχι μόνο.

Η εμπορική ισχύ της United είναι ένας από τους λόγους, για τον οποίο ο σύλλογος αναγκάζεται να ζητήσει από τους παίκτες να δεχθούν μειώσεις μισθών. Την ίδια στιγμή, η Premier League συζητά το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους παίκτες να παραδώσουν το 30% του μισθού τους. Σύμφωνα και πάλι με το ρεπορτάζ της Evening Standard, πιστεύεται ότι οι παίκτες των «Κόκκινων διαβόλων» είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν ένα μέρος του μισθού τους για να βοηθήσουν το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Member Card

ver1 back

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Το Hellenic Supporters Club παρέχει στα μέλη του:

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Official Newsletter

Share this!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn