Σύνδεσμοι

Sir Alex Ferguson

premierleague.com

manutd.com

englishfootball.gr

liveonsat.com

 

 

Social Media

facebook

facebook

 

sir-alex-ferguson

Τελευταίοι Αγώνες

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022
Manchester United 3 : 1 Arsenal
18:30 | Old Traford, Manchester
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022
Leicester 0 : 1 Manchester United
22:00 | King Power Stadium, Leicester
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022
Southampton 0 : 1 Manchester United
14:30 | St. Mary's Stadium, Southampton
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022
Manchester United 2 : 1 Liverpool
22:00 | Old Traford, Manchester
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022
Brentford F.C. 4 : 0 Manchester United
19:30 | Brentford Community Stadium, Brentford
A A A

Η Premier League και η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμφώνησαν πως θα επιστρέψουν στα γήπεδα μόνο όταν οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες...

Πότε θα επιστρέψουν οι Αγγλοι στην αγωνιστική δράση; Οταν οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες και οι παίκτες αισθανθούν ασφαλείς. Αυτό αποφάσισαν οι ιθύνοντες της Premier League και της Αγγλικής Ομοσπονδίας στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τετάρτης. Παράλληλα, δεν πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τους μισθούς των παικτών ή τη μορφή που θα έχει το πρωτάθλημα όταν αρχίσει ξανά. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αρκετοί ιδιοκτήτες και πρόεδροι των συλλόγων προειδοποιούσαν ότι η περικοπή των μισθών είναι αναπόφευκτη εάν οι σύλλογοι πρέπει να περάσουν από την τρέχουσα κατάσταση και να επιβιώσουν από το οικονομικό βάρος της πανδημίας. Θυμίζουμε, πως όλες οι μικρές κατηγορίες στο Νησί αναβλήθηκαν επ΄αόριστον.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Member Card

ver1 back

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Το Hellenic Supporters Club παρέχει στα μέλη του:

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Official Newsletter

Share this!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn