Σύνδεσμοι

Sir Alex Ferguson

premierleague.com

manutd.com

englishfootball.gr

liveonsat.com

 

 

Social Media

facebook

facebook

 

sir-alex-ferguson

Τελευταίοι Αγώνες

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021
Wolverhampton Wonderers 1 : 2 Manchester United
18:00 | Molineaux, Wolverhampton
Τρίτη, 18 Μαΐου 2021
Manchester United 1 : 1 Fulham FC
20:00 | Old Traford, Manchester
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021
Manchester United 2 : 4 Liverpool
22:15 | Old Traford, Manchester
Τρίτη, 11 Μαΐου 2021
Manchester United 1 : 2 Leicester
20:00 | Old Traford, Manchester
Κυριακή, 9 Μαΐου 2021
Aston Villa 1 : 3 Manchester United
16:15 | Villa Park, Birmingham
A A A

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Manchester United υπέγραψε ο David De Gea, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Duncan Castles.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας της ομάδας του Manchester συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του κι υπέγραψε νέο συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας. Μάλιστα, ο τελευταίος χρόνος φαίνεται πως βρίσκεται σε μορφή ανανέωσης.

Εκτός αυτού, το συμβόλαιο του διεθνή Ισπανού θα του αποφέρει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, καθιστώντας τον τον πιο καλοπληρωμένο τερματοφύλακα, αλλά και παίκτη, ολόκληρης της Premier League.

Έτσι, μπαίνει τέλος σε έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» των ανθρώπων των «Κόκκινων Διαβόλων», καθώς το συμβόλαιο του De Gea έληγε το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που θα τον καθιστούσε ελεύθερο να συζητήσει με άλλες ομάδες από την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου, του 2020.

Για τον παίκτη είχαν δείξει ενδιαφέρον οι Juventus, Paris Saint-Germain και Real Madrid. Όμως, ο De Gea θα συνεχίσει να «υπερασπίζεται» την εστία της United, έχοντας ψηφιστεί πέντε φορές «Καλύτερος Τερματοφύλακας της Premier League» τις τελευταίες επτά σεζόν.

πηγή: www.eyap.gr 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Member Card

ver1 back

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Το Hellenic Supporters Club παρέχει στα μέλη του:

Κάθε μέλος του club έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club είτε μεμονωμένα.

Το club έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Ισχύει μόνο για τα μέλη Ελλάδος / Αγγλίας.

Εγγραφή

Περισσότερα ...

Official Newsletter

Share this!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn