«Έδεσαν» μέχρι το 2023 τον Scott McTominay στο Old Trafford!

  Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο μέσος της Manchester United που θα τον κρατήσει στο Μάντσεστερ έως το καλοκαίρι του 2023 με δυνατότητα ανανέωσης για μία ακόμα σεζόν.

  Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Σκωτσέζο διεθνή νεαρό ποδοσφαιριστή κινήθηκαν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» καθώς πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε η υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Scott McTominay. Ο ίδιος είχε δει αρκετά το όνομα του σε συζητήσεις για κάποιον δανεισμό μέσα στο χειμώνα, με τη Celticνα μοιάζει η πιο πιθανή επιλογή, όμως πριν από αυτό οι ιθύνοντες της Manchester United φρόντισαν να τον επεκτείνουν την συνεργασία τους.

  Ο μέσος που βρίσκεται στο σύλλογο από πέντε ετών, ισχυρίστηκε ότι αυτή η ομάδα είναι πρακτικά η ζωή του και ότι ανυπομονεί για το μέλλον.

  Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Η Manchester United είναι η ζωή μου από την ηλικία των πέντε ετών και το να παίζω για αυτό το κλαμπ, που από πάντα υποστηρίζω, είναι το μόνο που ήθελα να κάνω. Είμαι ακόμα νέος και μαθαίνω όλη την ώρα από τον προπονητή, το υπόλοιπο προπονητικό προσωπικό και από τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης της ομάδας. Δεν μπορώ να περιμένω να συνεχίσω την πρόοδό μου σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.»

  Ο Scott έχει παίξει σε έντεκα αγώνες τη φετινή σεζόν όμως, η ανανέωση του συμβολαίου του δε σημαίνει απαραίτητα πως θα συνεχίσει το επόμενο εξάμηνο να είναι παίκτης της Manchester United, καθώς ακόμα υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για το δανεισμό του.

πηγή: www.eyap.gr 

Leave a Reply